Forumregels

Alle mededelingen rond de website en het forum worden hier gepost.
Bert
Oprichter
Berichten:110
Lid geworden op:01 Nov 2015, 14:55
Forumregels

Berichtdoor Bert » 02 Nov 2015, 17:56

Forumregels ‘De Tuut van Tegenwoordig’

Wat leuk dat je ons forum even komt bezoeken! We hopen alvast dat je het hier naar je zin zal hebben en, samen met andere jongeren, een manier zal vinden om te leren omgaan met je oorsuizen. Hier kan je al je vragen over oorsuizen en alles daaromtrent stellen, tips uitwisselen en verhalen van andere jongeren lezen. Het forum biedt voor al je problemen een uitweg. Zit je met iets? Deel dan je verhaal op het forum. Hier staat altijd iemand voor je klaar. Vind je maar geen antwoord op je vraag? De kans is groot dat andere forumleden je wél kunnen helpen.

Om alles in goede banen te leiden, hebben we enkele forumregels opgesteld die alle leden moeten naleven. Lees de regels dan ook grondig na. Als je vragen hebt, kan je die altijd sturen naar info@detuut.be.

- Het forum wordt gemodereerd door vrijwilligers. Zij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Het kan echter zijn dat je soms wat langer op een antwoord moet wachten. Het heeft dan geen zin om je bericht opnieuw te posten. De moderators zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen.

- Dubbele berichten zullen verwijderd worden. Indien je twee keer hetzelfde bericht plaatst, zal je eerste bericht van het forum gehaald worden.

- Geef je forumbericht steeds een duidelijk onderwerp. Zo zullen andere jongeren meteen weten waarover je bericht gaat.

- Op het forum kan je steeds met je verhaal en vragen terecht. Je vindt hier steeds een luisterend oor. Het forum is echter niet geschikt voor te negatieve of te extreme verhalen. Het forum moet namelijk een positieve plaats zijn waar je, met de hulp van andere jongeren, kan leren omgaan met je oorsuizen. Te negatieve berichten zullen niet op het forum komen, want die jagen andere forumgebruikers alleen maar meer schrik aan. Wanneer we een negatief bericht binnenkrijgen, zullen we de gebruiker persoonlijk benaderen en verder helpen. Je zal dus nooit aan je lot overgelaten worden, maar op het forum moet voornamelijk een positieve sfeer heersen.

- Scheldwoorden en racistische en discriminerende opmerkingen worden niet getolereerd en zullen onmiddellijk verwijderd worden.

- Reclame is niet toegestaan op het forum. Dergelijke berichten zullen dan ook verwijderd worden.

- Leden die deze regels niet naleven, kunnen hun account verliezen.

We wensen je alvast veel surfplezier op het forum en hopen dat je het hier naar je zin zal hebben!

De Tuut van Tegenwoordig

Terug naar “Mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast