Tinnitus, jongeren en ouderen

Heb je opmerkingen over de website? Werken er bepaalde zaken niet perfect? Plaats ze dan hier zodat we ze kunnen oplossen.
PeterMeyvaert
Berichten:1
Lid geworden op:03 Nov 2015, 09:03
Tinnitus, jongeren en ouderen

Berichtdoor PeterMeyvaert » 03 Nov 2015, 09:13

Hoi Tuut en alle Tuuters !
Ik geloof dat ik de eerste externe forumschrijver ben. Fijn ! Altijd leuk om een wit blad voor je te hebben :-)
Feedback : Ik ben geen jongere en ik heb tinnitus. Hé wat raar, het is voor een oudere even erg, even lastig, en even jammer. Sommige verhalen van ouderen kunnen ook best interessant zijn voor jongeren en omgekeerd. We zijn immers geen verschillende mensensoort, en we zitten allemaal met dezelfde stoorzender. Wat me dus een beetje pijn doet is de specifieke concentratie op uitsluitend jongeren. Daarmee voel ik me niet welkom hier, maar gelukkig ben ik onbeleefd genoeg om me dan maar ongewenst op te dringen...
:-)
Enfin, iets meer diversificatie zou ik alvast heel erg leuk, leerrijk en interessant vinden.
Maarre ... dit initiatief en de uitwerking ervan, 't is eigenlijk wel behoorlijk SUPER allemaal, echt wel

Peter
Gert
Moderator
Berichten:8
Lid geworden op:01 Nov 2015, 14:59

Re: Tinnitus, jongeren en ouderen

Berichtdoor Gert » 03 Nov 2015, 10:04

Beste Peter,

Bedankt voor je vroege bijdrage aan ons forum. Het is inderdaad zo dat dit ontsproten is vanuit het idee van de jongeren. Het zijn dan ook de jongeren die dit hebben uitgewerkt. Dit wil thans niet zeggen dat wij onszelf moeten wegcijferen. Ik werk mee aan dit project, maar reken mijzelf ook niet bij jongeren. Het is zeker niet de bedoeling dat je je ongewenst voelt. Want ongeacht de leeftijd, tinnitus is en blijft tinnitus. Staar je dus zeker niet blind op het woordje " jongeren " maar deel ons gerust je verhalen en ondervindingen. De oudere generaties kunnen de jongeren zeker wat bijleren. Wat ook omgekeerd geldt uiteraard.
- To beer or not to beer -
By William Shakesbeer
Céline
Moderator
Berichten:32
Lid geworden op:01 Nov 2015, 16:27

Re: Tinnitus, jongeren en ouderen

Berichtdoor Céline » 03 Nov 2015, 17:57

Beste Peter,

Ik sluit me volledig aan bij Gert. Er wordt vooral naar jongeren verwezen omwille van het grotere risico bij hen (door o.a. het uitgaan). Dit neemt echter niet weg dat ook de 'iets oudere' bevolking hier zeker welkom is. Elke tuut is voor ons belangrijk!

Terug naar “Feedback”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast