Miserabel gevoel

Deel hier jouw verhaal over je oorsuizen met andere jongeren.
herbz
Berichten:11
Lid geworden op:24 Nov 2015, 01:09
Miserabel gevoel

Berichtdoor herbz » 19 Jul 2018, 06:33

Hallo iedereen, hopelijk wordt dit bericht wat gelezen.

Ben momenteel in Frankrijk op vakantie, volledig uit mijn comfort zone. Toegekomen op 14 juli, de Fransen hun nationale feestdag, heb me toen zo goed mogelijk afgeschermd van het vuurwerk. Volgende dag werd Frankrijk wereldkampioen, ook toen was ik op mijn hoede. Alles leek wel mee te vallen, een iets luidere T, maar dat komt wel meer voor. Dagen erna ook telkens behoedzaam in deze nieuwe omgeving. En dan plots voor het eten hoor ik ergens (is het ver weg of in de buurt, nog steeds geen idee) een geluid (ook hierover geen uitsluitsel, een soort plof misschien, alsof een vrachtwagen zijn laadbak verliest..). Niemand scheen het echt op te merken, buiten ik dan. Uiteraard maakte ik me meteen zorgen - was het een ontploffing, kan het kwaad? Mijn vriendin tracht me gerust te stellen maar het baat niet. Diezelfde avond nog wat proberen ontspannen met een glas bier en wat gebabbel. Maar de onrust bleef, en ze bleek ook terecht. Want gisteren ben ik wakker geworden met een nieuw soort geluid erbij, dat vandaag nog steeds niet weg is. Een soort bromgeluid in de verte lijkt het wel, als was het iemand met een bosmaaier die in de verte zijn ding staat te doen. O ironie een geluid dat ik liefst mijd.

Het is alsof mijn wereld is stilgevallen. Ik voel me compleet down, en donkere gedachten waren rond in mijn hoofd.
Wat heb ik fout gedaan? Ik bescherm me misschien wat veel. Maar ik doe ook maar mijn best om die T onder controle te houden. En dan dit.
Ik ben 24 jaar en ik zie het op dit moment allemaal niet meer zitten.
Willy
Berichten:2
Lid geworden op:05 Nov 2015, 09:59

Re: Miserabel gevoel

Berichtdoor Willy » 19 Jul 2018, 13:57

Hallo, ik heb u verhaal gelezen. Moet vreselijk zijn ondanks uw inzet om zoveel mogelijk lawaai te vermijden. Hopelijk is het van korte duur. Al gehoord van het produkt " Calmaspray ". Schijnt iets nieuw te zijn. Heb er zelf geen ervaring mee, maar baat het niet, het schaadt niet. Even googelen voor meer uitleg over het produkt. Het gaat je goed.
Stephen
Berichten:13
Lid geworden op:03 Feb 2016, 14:24

Re: Miserabel gevoel

Berichtdoor Stephen » 24 Jul 2018, 15:23

Dag Herbz,

Jammer te horen dat je het lastig hebt.
Weer een paar dagen verder, hoe gaat het nu?
Ik denk dat je je een beetje te veel zorgen maakt, je mag niet zo geobsedeerd zijn met al dat lawaai. je hoeft je oren niet meer te beschermen dan iemand die geen oorsuizen heeft.
Je lijkt zeer gespannen en op je hoede, daardoor leer je je hersenen om meer aandacht te geven aan al deze onbelangrijke geluiden. Leer hier minder aandacht aan te geven en dan zal alles ook minder luid klinken, en kunnen sommige tonen ook wegvallen. ik heb ook soms dagen waarbij die tuut luider klink en alles wat lastiger is, maar als je het kan plaatsen zal je er beter mee om kunnen.

Het beste!

groeten,

Stephen

Terug naar “Jouw verhaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten