Preventieve controle van je oren


Door:

jasper

2019-03-11

Wist je dat je er goed aan doet om elk jaar je oren preventief te laten controleren? Net zoals je elk jaar op controle gaat bij de tandarts (Of dat zou je in ieder geval toch moeten). Je oren jaarlijks controleren kan immers heel wat onheil én een vervelende tuut voorkomen.

HearingCoach is gespecialiseerd in de preventie van gehoorschade bij verschillende doelgroepen, zoals jongeren die een hoog risico lopen vanwege te luide muziek. Maar ook bij mensen die in hun werkomgeving met voortdurend en overtollig lawaai te maken krijgen. Of bij muzikanten en muziekliefhebbers die omwille van hun beroep en/of hobby hun gehoor dreigen te verliezen.

HearingCoach stelt een team van ervaren en professionele audiologen paraat. Zij staan in voor de vroegtijdige opsporing van gehoorschade. Daarnaast bieden zij individuele coaching om de negatieve effecten ervan te behandelen en draaglijk te houden.

Wil je meer weten over HearingCoach en hoe ze te werk gaan? Neem dan eens een kijkje op hun website. Bekijk ook zeker dit interessante interview met HearingCoach-audiologe, Karolien Mulders.

Met dank aan Glowball Films en HearingCoach.

Terug...
blog comments powered by Disqus