Schrijf je nu in voor de Tinnitus Coaching Track


Door:

bert

2023-11-29

Hebben jouw oorsuizen een grote impact op je leven? Wil je tips & tricks om je tinnitus onder controle te krijgen? Schrijf je dan nu in voor onze unieke Tinnitus Coaching Track in samenwerking met prof.-audioloog Bart Vinck.

Vanaf januari 2024 lanceren we een uniek traject om je het nodige inzicht en controle te geven over de tuut in je oren en om de bedreiging van het symptoom in je leven weg te nemen. Concreet bestaat het traject uit 3 coachingsessies in Brussel of Gent waar je samen met een team van experts de last van de tuut in je oren leert te beperken. Doorgaans kan de kostprijs voor een dergelijk traject oplopen tot meer dan 1000 euro. Dankzij de financiële ondersteuning van consultancybureau Accenture kan jij dit traject volgen voor slechts €45.

Wat?

Een uniek traject bestaande uit verschillende sessies voor slechts €45

• introductiesessie met acteur/ervaringsdeskundige Karel Vingerhoets
• 3 groepssessies
• gratis optionele OAE-test
• slotsessie

De sessies omvatten uitgebreide psycho-educatie, cognitieve-therapeutische training en aandacht voor onderliggende emotionele en lichamelijke spanningsfactoren.

Door wie?

Begeleiding door een ervaren multidisciplinair team, onder leiding van Bart Vinck

Waar?

Sessies worden georganiseerd in Brussel (op de burelen van Accenture te Picardstraat 11, 1000 Brussel) en Gent ( “de Boskeet”, te Boskeetstraat 48 Drongen, 9031 Gent)

Wanneer?

Vanaf januari 2024 - telkens op zaterdag (introductiesessie op 6 januari, Tinnitus Coaching Sessies tussen 13 januari en 16 maart, slotsessie op 23 maart)

👉 Schrijf je hier inDeelnamevoorwaarden
Check hier de deelnamevoorwaarden voor de Tinnitus Coaching Track

Terug...
blog comments powered by Disqus